Verzending, betalen, retourneren en garanties

Verzending
Nadat je een bestelling hebt geplaatst, sturen wij een bevestiging per e-mail. Wij gebruiken hierbij het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. 

Na een bevestiging per e-mail, sturen wij  ook een e-mail zodra de bestelling is verwerkt en verzonden. Tot slot ontvang je kort hierna een Track & Trace link waarmee je de bestelling gemakkelijk kunt volgen.

Levertijd
Bestellingen worden binnen 1-5 werkdagen geleverd.

Veilig betalen bij Hallomeubel.nl
Alle betalingen op Hallomeubel.nl lopen via een beveiligde server. Hallomeubel.nl biedt de volgende mogelijkheden om te betalen:

  • iDEAL
  • Paypal

iDEAL
Dit is één van de meest bekende betaalmethoden in Nederland. Betalen via iDEAL is gratis. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Paypal
Deze betaalmethode is naast iDEAL ook een bekende betaalmethode in Nederland. Bij dit betaalmiddel worden ook geen transactiekosten gerekend.

Retourneren
Op alle producten van Hallomeubel.nl geldt een bedenktermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat je de artikelen ontvangt. Indien je de bestelling wilt retourneren, stuur een e-mail naar info@hallomeubel.nl

Garantie
Op alle producten van Hallomeubel.nl zit een garantie van twee jaar (bij normaal gebruik). Heb je een vraag over garantie? Stuur een e-mail naar info@hallomeubel.nl.

Winkelmandje

Sluiten

Inloggen

Sluiten

Sidebar Scroll To Top