Over ons

Over ons

Hallomeubel.nl wilt haar klanten helpen met het (opnieuw) inrichten/decoreren als het gaat om wonen en tuin. Met een groot assortiment, scherpe prijzen en een excellente klantenservice vullen wij dit op een zo goed mogelijke manier in. Wij onderscheiden ons dan ook  in de klantervaring. Waar veel bedrijven slecht bereikbaar zijn, willen wij juist goed bereikbaar zijn. Wij geven dan ook via elk communicatiemiddel dat beschikbaar is direct antwoord. Enkel via e-mail kan dit 1-2 werkdagen duren. Tevens hebben wij een extreme focus op ons assortiment. Wij werken dan ook samen met leveranciers die enkel hoogwaardige producten afleveren.

Doordat onze leveranciers betrouwbare en louter kwaliteit bieden, hoeven wij ons om die reden niet te focussen op inkoop. Wij willen onze aandacht graag bij het optimaliseren van de klantervaring houden en ons assortiment dagelijks updaten. Wij staan dan ook open voor feedback van onze klanten. Heb je een product gezien dat je aantrekkelijk lijkt, maar nog niet op onze website staat? Laat het ons weten en wij gaan kijken of wij dit aan ons assortiment kunnen toevoegen. Welkom op Hallomeubel.nl!

Openingstijden

Klantervaringen staan bij Hallomeubel.nl hoog in het vaandel. Om die reden zijn wij elke dag geopend van 09:00 – 22:00. Bij keuzehulp, vragen of opmerkingen zijn wij direct beschikbaar. Kijk bij contact voor mogelijkheden.

Contact

  • info@hallomeubel.nl

Winkelmandje

Sluiten

Inloggen

Sluiten

Sidebar Scroll To Top